Nieuw wilgen seizoen weer gestart! Verse wilgentenen weer volop beschikbaar.

Wilgentenen moesbak

Op zoek naar een mooie plantenbak voor bloemen, als moestuin of wat u maar heeft bedacht als invulling? Onze moesbakken zijn een prachtige optie! Gemaakt van wilgentenen, verkrijgbaar in verschillende formaten. Eventueel zijn zelfs gewenste maten mogelijk om te realiseren voor ons.

Een natuurlijke moesbak, ideaal voor de tuin en eenvoudig in elkaar te zetten en te plaatsen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of over bijvoorbeeld de gewenste afmetingen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor afwijkende vormen en/of maten.

De hoogte van onderstaande maten is circa 40 centimeter.

159,95419,95

Wissen

Al meer dan 50 jaar vertrouwd door duizenden klanten

45 klanten beoordelen ons met een 9.8

24 februari 2020

Jack en Kees belden ‘s morgens om 07.40 uur aan met de mededeling dat zij de bestelde schutting zouden komen plaatsen. Daarna werd er continue doorgewerkt tot een uurtje of 10 voor de eerste schaft. Wat een tempo hadden die mannen. Nadat de palen waren geslagen werd in nauw overleg de vorm van de schutting bepaald.

Jack en Kees legden geduldig uit wat er mogelijk was. Net na het middag uur (13.30) was de schutting klaar en werd alles opgeruimd. Er werd een schone werkplek achtergelaten.

Ten behoeve van de afrekening werd de schutting secuur opgemeten en de uiteindelijke m2 bepaald.

TOP bedrijf, TOP vakmensen, TOP schutting!!!! We zijn zeer tevreden.

10 januari 2020

Op Ameland is het niet gebruikelijk dat er ‘massieve’ schuttingen worden geplaatst. Een laag hekje of haag is meest gebruikelijk. De wilgentenenschutting van Van Aalsburg leek ons een goede tussenoplossing.

Het resultaat overtreft de verwachtingen. Het is nu winter maar we zijn ervan overtuigd dat het in de zomer, met een gevulde border, een prachtig plaatje zal zijn.

Wilgentenen moesbak - Van den Herik Sliedrecht
Wilgentenen moesbak - Jan de Nul
Wilgentenen moesbak - Provincie Overijssel
Wilgentenen moesbak - GMB
Wilgentenen moesbak - Boskalis

Veelgestelde vragen

Voor wie/wat zijn de wilgentenen moestuinbakken bestemd?
De wilgentenen moestuinbakken zijn voor iedereen. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden op scholen, zorginstellingen, dagbestedingen maar ook bij bedrijven staan deze mooi als decoratie. Of gewoon bij u thuis, op uw balkon, terras, dak of gewoon in uw achter- en/of voortuin. Overal komen de wilgentenen moestuinbakken goed tot zijn recht.
Wat zijn de voordelen van de wilgentenen moestuinbakken?
Onze wilgentenen moestuinbakken zijn ten eerste uiterst duurzaam, daarnaast zijn ze eenvoudig in gebruik en start u snel uw eigen moestuin. De moestuinbakken zijn er in verschillende maten, naast onze standaardmaten kunt u ook altijd een offerte vrijblijvend opvragen voor afwijkende maten of maatwerk.
Zijn de moestuinbakken duurzaam?
Het moestuinnieren zelf is erg duurzaam doordat u zelf verse groenten en kruiden kweekt. Daarnaast zijn de wilgentenen moestuinbakken van Van Aalsburg ook erg duurzaam aangezien ze zijn vervaardigd op de eigen kwekerij van duurzame materialen namelijk: wilgentenen.
Hoe monteer ik de wilgentenen moestuin bak in de tuin?
U kunt de moestuinbak eenvoudig zelf monteren, hiervoor krijgt u uiteraard een montagehandleiding van ons bijgeleverd. De moestuinbak bestaat uit vier losse elementen. Hiervoor tikt u de paaltjes in de grond, die uit het vlechtwerk steken. Vervolgens kunt u de hoeken aan elkaar verbinden, dit kan bijvoorbeeld middels tie-wraps. Met een persoon bent u gemiddeld zo’n 1 uur bezig met het in elkaar zetten van 1 moestuinbak.
Wat is de diepte van de moestuin bak?
De wilgentenen moestuinbakken hebben een diepte van ca. 40 centimeter, ruim voldoende voor onder andere sla, radijsjes of worteltjes bijvoorbeeld.
Wat is de beste tijd om een wilgentenen moestuinbak aan te schaffen en in de tuin te zetten?
Het is mogelijk om het hele jaar door een wilgentenen moestuinbak te plaatsen. Het grootste voordeel wordt uiteraard behaalt in het voorjaar, maar ook in de zomer en het najaar is er genoeg te doen.
Zijn de wilgentenen moestuinbakken voorzien van afwatering?
Door dat de wilgentenen moesbakken zijn gemaakt uit losse delen kan het overtollige water tussen de kieren weglopen en eenvoudig in de ondergrond weg zakken op een natuurlijke manier.