Wilgen schuifdeur

Het kan handig zijn om een wilgentenen schutting te voorzien van een wilgen schuifdeur. In dezelfde stijl. Of juist opvallend anders. Precies zoals u wilt.

Onze schuifdeuren en poorten sluiten perfect aan bij uw schutting en het landelijke karakter en de natuurlijke uitstraling van uw tuin.

Het is ook mogelijk om uw wilgentenen schutting te voorzien van een wilgen deur of poort in plaats van een schuifdeur. Bekijk de mogelijkheden!

Categorie:
Enkel prijs op aanvraag

Omschrijving

Het kan handig zijn om een wilgentenen schutting te voorzien van een wilgen schuifdeur. In dezelfde stijl. Of juist opvallend anders. Precies zoals u wilt. Een wilgen schuifdeur is duurzaam, milieuvriendelijk en geeft de tuin een extra natuurlijke uitstraling. Gevlochten van mooie en dikke wilgentakken en voorzien van een stevig houten kader. De poort is leverbaar in alle maten.

Hij kan worden voorzien van een schuifslot, zodat hij van één kant te sluiten en te openen is. Het schuifslot wordt standaard niet meegeleverd.
Om de onderkant van de schuifdeur goed op zijn plaats te houden, leveren we ook een verstelbare deurgeleider met rollers.

Een extra optie is soft-open/close. Een vergelijkbaar systeem als bij keukenlades. Dit voorkomt dat de poort met te veel kracht wordt geopend of gesloten. De wieltjes blijven nu netjes over de rail rollen.

Reviews Wilgentenenschutting.nl

Gemiddeld een 9,9 op basis van 47 beoordelingen van
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh
Wilgentenen schutting - sieraad in onze tuin
9
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Een sieraad in onze tuin!

We zijn blij met het mooie resultaat. Een gedegen schutting en nog mooi ook. Echt een ambacht.

Review Wilgentenen schuttingen
10
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Hoge kwaliteit service en dienstverlening

Wij hebben inmiddels meerdere schuttingen naar grote tevredenheid laten vlechten. Van Aalsburg is een prachtig familie bedrijf dat het ambacht tot in de details beheerst. Het ter plaatse laten vlechten van een wilgentenen schutting is een prachtig ambachtelijk schouwspel.

10
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Geweldig werk afgeleverd, prachtig resultaat

Ondanks de regen hele dag gewerkt en een hele mooie schutting geworden; zeker aan te bevelen
Prettig om mee te werken.

Bezorging

  • Van Aalsburg B.V. vervoert de producten met eigen transport.
  • Op aanvraag kunt u een track&trace code ontvangen.
  • We stemmen vooraf af (mail of tel) of het nodig is of iemand thuis is. We leveren het product altijd bij u af, niet bij de buren.
  • Levertijd is veelal in overleg binnen 3 dagen, dit is inclusief verzending.
  • We kunnen ook op zaterdag leveren.
  • De verzendkosten worden berekend op basis van uw orderwaarde. Bekijk hoe de verzendkosten er voor u uitzien in de tabel!