Verzending

Levering

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst vervoert Van Aalsburg B.V. uw producten. U ontvangt geen track & trace code. De levertijd van onze producten is binnen 5 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling, tenzij anders overeengekomen. Van Aalsburg levert ook op zaterdag.

Niet thuis?

Het is geen probleem als u niet thuis bent bij de bezorging. We nemen van tevoren contact me u op en kunnen de bestelling op een afgesproken plek neerleggen. Hiervoor hoeft er niemand thuis te zijn.

wilgentenen-schutting-bezorgen

Extra kosten

De verzendkosten worden berekend op basis van uw orderwaarde. Bekijk hoe de verzendkosten er voor u uitzien in de tabel!

Overdracht materialen

Op locatie is het voor onze bezorgers geen enkel probleem om de materialen op een plek naar voorkeur af te leveren. Alleen dient deze plek wel binnen een straal van maximaal 15 meter met de auto te bereiken zijn.

Anders is het voor onze bezorgers simpelweg niet te belopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een situatie waar een woning geen achterom heeft, waarbij onze bezorgers meer dan 100 meter moeten lopen met alle materialen.

Bij eventuele vragen kunt u hierover altijd contact met ons opnemen.
Bedankt voor uw begrip!