Natuurlijke schutting

Pure ambacht in uw tuin

Een prachtig natuurproduct dat wilt u toch ook in uw tuin? Lees hier meer over de wilgentenen schutting.

Een natuurlijke schutting is een echte aanwinst voor uw tuin. Een mooie afscheiding met een natuurlijke uitstraling. En ook nog eens een duurzaam product van eigen bodem!

natuurlijke-schutting-inspiratie

Van eigen kwekerij!

De wilgentakken komen van eigen bodem, om het nog concreter te maken: uit onze eigen wilgenkwekerij! Daarom niet alleen een prachtig Hollands product, maar ook nog eens duurzaam verantwoord en degelijk.

Zo’n natuurlijke schutting staat garant voor een keurige afscheiding in uw tuin, waarbij u alsnog gebruik blijft maken van natuurproducten. U behoudt de groene uitstraling in uw tuin zonder dat de natuurlijke schutting een heel opvallend item in uw tuin is.

Zo behoudt u de aandacht voor bloemen en planten, maar heeft u wel een geheel natuurlijke tuin. Een mooie aanvulling! De schutting is prachtig wanneer deze zijn gevlochten.

Levensduur natuurlijke schutting

Een schutting van wilgentenen gaat zo’n 8 tot 10 jaar mee. Een lange tijd genieten van dit natuurproduct dus. Dit is de levensduur als u in al die tijd niets doet aan de schutting. Als u deze goed onderhoud met behulp van lijnzaadolie kunt u de levensduur verlengen en nog langer genieten!

Met het toevoegen van klimplanten gaat de natuurlijke schutting nog zo’n 5 jaar langer mee en daarnaast zorgt dit voor nog meer groen in uw tuin! Wij adviseren u hier graag over. Neem contact op voor vragen en wij helpen u verder.

natuurlijke schutting

Waarom de natuurlijke schutting?

Kortom, vindt u het echt belangrijk dat de natuurlijke staat van uw tuin behouden blijft, maar heeft u wel een schutting nodig in uw tuin? Dan is een wilgentenen schutting de ideale optie voor u!

U behoudt hiermee het karakter dat uw tuin nu heeft, werkt mee aan duurzaamheid door het aanschaffen van een echt Hollands product. Daarnaast heeft deze natuurlijke schutting van wilgentenen ook nog eens een lange levensduur. Belangrijk is wel dat u deze goed laat onderhouden of zelf onderhoudt.

Ook heeft u diverse opties voor bijvoorbeeld het plaatsen van klimplanten. Deze natuurlijke schuttingen zijn stevig en u hoeft daarom ook niet bang te zijn voor slechte weersomstandigheden of andere zaken waarvan uw schuttingen hinder zouden kunnen ondervinden.

Het is mogelijk om de natuurlijke schutting eenvoudig zelf te plaatsen. Middels ons doe-het-zelf pakket kunt u de schutting zelf eenvoudig plaatsen. Dankzij de heldere instructies is dit geen enkel probleem. Komt u er toch niet uit, of laat u de schutting plaatsen. Geen probleem! Dan doen wij dit graag voor u.

Natuurlijke schutting; Kwaliteit, duurzaamheid en van eigen bodem

Wilt u zelf zo’n natuurlijke schutting in uw tuin? Kijk verder in onze webshop voor alle benodigde materialen en ga aan de slag.

U kunt de materialen bij ons afhalen of binnen 3 dagen laten thuisbezorgen.

Kies voor een natuurlijke schutting

De wilgentenen schutting liever laten plaatsen?

Ook dat is mogelijk! De medewerkers van Van Aalsburg B.V. plaatsen uw natuurlijke afscheiding of omheining van wilgentenen in één dag. We vlechten de schutting bij u op locatie.

U bepaalt de vorm en de hoogte van de schutting en wij gaan voor u aan de slag.

Terug naar overzicht