Nieuw wilgen seizoen weer gestart! Verse wilgentenen weer volop beschikbaar.
Natuurlijke schutting

Natuurlijke schutting

Een prachtig natuurproduct dat wilt u toch ook in uw tuin? Lees hier meer over de wilgentenen schutting.

Een natuurlijke schutting is een echte aanwinst voor uw tuin. Een mooie afscheiding met een natuurlijke uitstraling. En ook nog eens een duurzaam product van eigen bodem!

Natuurlijke schutting - Kiwa ISO 9001
Natuurlijke schutting - Kiwa ISO 14001
Natuurlijke schutting - Kiwa VCA
Natuurlijke schutting - Erkend leerbedrijf
Natuurlijke schutting - SIKB Bodembeheer
Natuurlijke schutting - FSC
Natuurlijke schutting - C02 prestatieladder

Van eigen kwekerij!

De wilgentakken komen van eigen bodem, om het nog concreter te maken: uit onze eigen wilgenkwekerij! Daarom niet alleen een prachtig Hollands product, maar ook nog eens duurzaam verantwoord en degelijk.

Zo'n natuurlijke schutting staat garant voor een keurige afscheiding in uw tuin, waarbij u alsnog gebruik blijft maken van natuurproducten. U behoudt de groene uitstraling in uw tuin zonder dat de natuurlijke schutting een heel opvallend item in uw tuin is.

Zo behoudt u de aandacht voor bloemen en planten, maar heeft u wel een geheel natuurlijke tuin. Een mooie aanvulling! De schutting is prachtig wanneer deze zijn gevlochten.

Natuurlijke schutting - Van eigen kwekerij!

Levensduur natuurlijke schutting

Een schutting van wilgentenen gaat zo'n 8 tot 10 jaar mee. Een lange tijd genieten van dit natuurproduct dus. Dit is de levensduur als u in al die tijd niets doet aan de schutting. Als u deze goed onderhoud met behulp van lijnzaadolie kunt u de levensduur verlengen en nog langer genieten!

Met het toevoegen van klimplanten gaat de natuurlijke schutting nog zo'n 5 jaar langer mee en daarnaast zorgt dit voor nog meer groen in uw tuin! Wij adviseren u hier graag over. Neem contact op voor vragen en wij helpen u verder.

Natuurlijke schutting - Levensduur natuurlijke schutting

Waarom de natuurlijke schutting?

Kortom, vindt u het echt belangrijk dat de natuurlijke staat van uw tuin behouden blijft, maar heeft u wel een schutting nodig in uw tuin? Dan is een wilgentenen schutting de ideale optie voor u!

U behoudt hiermee het karakter dat uw tuin nu heeft, werkt mee aan duurzaamheid door het aanschaffen van een echt Hollands product. Daarnaast heeft deze natuurlijke schutting van wilgentenen ook nog eens een lange levensduur. Belangrijk is wel dat u deze goed laat onderhouden of zelf onderhoudt.

Ook heeft u diverse opties voor bijvoorbeeld het plaatsen van klimplanten. Deze natuurlijke schuttingen zijn stevig en u hoeft daarom ook niet bang te zijn voor slechte weersomstandigheden of andere zaken waarvan uw schuttingen hinder zouden kunnen ondervinden.

Het is mogelijk om de natuurlijke schutting eenvoudig zelf te plaatsen. Middels ons doe-het-zelf pakket kunt u de schutting zelf eenvoudig plaatsen. Dankzij de heldere instructies is dit geen enkel probleem. Komt u er toch niet uit, of laat u de schutting plaatsen. Geen probleem! Dan doen wij dit graag voor u.

Natuurlijke schutting - Waarom de natuurlijke schutting?

Kies voor een natuurlijke schutting

Kwaliteit, duurzaamheid en van eigen bodem

Wilt u zelf zo'n natuurlijke schutting in uw tuin? Kijk verder in onze webshop voor alle benodigde materialen en ga aan de slag.

U kunt de materialen bij ons afhalen of binnen 3 dagen laten thuisbezorgen.

De wilgentenen schutting liever laten plaatsen?

Ook dat is mogelijk! De medewerkers van Van Aalsburg B.V. plaatsen uw natuurlijke afscheiding of omheining van wilgentenen in één dag. We vlechten de schutting bij u op locatie.

U bepaalt de vorm en de hoogte van de schutting en wij gaan voor u aan de slag.

Al meer dan 50 jaar vertrouwd door duizenden klanten

16 klanten beoordelen ons met een 9.8

24 februari 2020

Jack en Kees belden ‘s morgens om 07.40 uur aan met de mededeling dat zij de bestelde schutting zouden komen plaatsen. Daarna werd er continue doorgewerkt tot een uurtje of 10 voor de eerste schaft. Wat een tempo hadden die mannen. Nadat de palen waren geslagen werd in nauw overleg de vorm van de schutting bepaald.

Jack en Kees legden geduldig uit wat er mogelijk was. Net na het middag uur (13.30) was de schutting klaar en werd alles opgeruimd. Er werd een schone werkplek achtergelaten.

Ten behoeve van de afrekening werd de schutting secuur opgemeten en de uiteindelijke m2 bepaald.

TOP bedrijf, TOP vakmensen, TOP schutting!!!! We zijn zeer tevreden.

10 januari 2020

Op Ameland is het niet gebruikelijk dat er ‘massieve’ schuttingen worden geplaatst. Een laag hekje of haag is meest gebruikelijk. De wilgentenenschutting van Van Aalsburg leek ons een goede tussenoplossing.

Het resultaat overtreft de verwachtingen. Het is nu winter maar we zijn ervan overtuigd dat het in de zomer, met een gevulde border, een prachtig plaatje zal zijn.

Natuurlijke schutting - Provincie Overijssel
Natuurlijke schutting - Waterschap Hollandse Delta
Natuurlijke schutting - Zevenmorgen
Natuurlijke schutting - Tauw
Natuurlijke schutting - Van Oord Marine ingenuity

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van een natuurlijke schutting?
Onbehandeld gaat een natuurlijke wilgentenen schutting gemiddeld 8 à 10 jaar mee.
Wordt het doe-het-zelf pakket voor een natuurlijke schutting geleverd als complete schermen of als losse materialen?
Het doe-het-zelf pakket bestaat uit losse natuurlijke wilgentenen en palen. U dient de natuurlijke schutting zelf te vlechten.
Hoe lang ben ik bezig om mijn eigen natuurlijke schutting te vlechten?
Gemiddeld kost het één dag met 2 personen om 15 m² natuurlijike schutting te vlechten.
Hoe gaat de levering in zijn werk en zijn hier extra kosten aan verbonden?
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, vervoert Van Aalsburg B.V. uw producten. Na het plaatsen van uw bestelling nemen we contact met u op om een leverdatum overeen te komen. U ontvangt geen track & trace code. De levertijd van onze producten is binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling, tenzij anders overeengekomen. Van Aalsburg levert ook op zaterdag. De verzendkosten zijn € 0,50 per kilometer, exclusief BTW. De exacte verzendkosten worden in de webshop berekend. U hoeft geen andere extra kosten te betalen.