Levende knotwilg in houten bak

Uw tuin opfleuren voor de zomer? Dat kan. Met onze nieuwe levende knotwilg in houten bak met of zonder opdruk. Een oer-Hollandse knotwilg als sieraad in uw tuin.

De Salix alba is de Latijnse naam van de knotwilg. De knotwilg straalt een puur Hollands plaatje uit. In het voorjaar wordt de Salix alba als een paal in de grond geduwd deze paal gaat uiteindelijk wortelen en uitlopen.

Onze knotwilgen worden streng geselecteerd waardoor wij u kunnen garanderen van jarenlang plezier. Mede ook door de duurzame houten bak waarin de knotwilg staat.

 599,95

 • Op voorraad Levering binnen 3 werkdagen
 • Producten van eigen kwekerij
 • Kwaliteit tegen de beste prijs
 • Vandaag besteld binnen 5 werkdagen in huis
 • Bezorging in NL, BE en DE

Omschrijving

De knotwilg biedt voor mens als dier een grote meerwaarde. De stam biedt uitstekende nestgelegenheid maar is ook een prima voedselbron voor insecten. Tevens is de knotwilg één van de vroegste bloeiers in het voorjaar.

De levende knotwilg staat in een duurzame houten bak met of zonder opdruk. De hoogte van de houten bak is 50 cm en de diameter is 70 cm.

De takken van de knotwilg groeien circa 2 tot 3 meter per jaar.

Van Aalsburg B.V. levert verse wilgentenen van eind september tot mei. De beste periode om te poten is in het vroegere voorjaar.De kans op vorst is dan het kleinst wat de kans op slagen vergroot.

Plus- en minpunten

 • Een natuurlijke uitstraling in uw tuin
 • Duurzaam en milieuvriendelijk

Reviews Wilgentenenschutting.nl

Gemiddeld een 9,9 op basis van 47 beoordelingen van
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh
Review Wilgentenen schuttingen
10
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Hoge kwaliteit service en dienstverlening

Wij hebben inmiddels meerdere schuttingen naar grote tevredenheid laten vlechten. Van Aalsburg is een prachtig familie bedrijf dat het ambacht tot in de details beheerst. Het ter plaatse laten vlechten van een wilgentenen schutting is een prachtig ambachtelijk schouwspel.

Wilgentenen schutting - sieraad in onze tuin
9
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Een sieraad in onze tuin!

We zijn blij met het mooie resultaat. Een gedegen schutting en nog mooi ook. Echt een ambacht.

10
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Fijn materiaal en vriendelijke bezorging

Mooi materiaal slim gebundeld, Goeie communicatie hulpvaardig en expertise Belden me dat ik teveel had besteld voor het project De bezorger was zelf ook vlechter die tijdens het afladen nog tijd over had voor tips en een vrolijk gesprek. Hij vond het leuk dat ik met kinderen aan de slag ging om ze in aanraking te brengen met het vak Hij was duidelijk trots op zijn product en zijn werk De kinderen hadden perfect materiaal om hun moestuin bakken mee te vlechten. En het resultaat mag er zijn.

Levende knotwilgen in het écht bekijken

Op onze bedrijfslocatie in Hellouw (gemeente West Betuwe) ontdekt u ons complete assortiment. Hier kunt u diverse schuttingen bekijken, zodat u de ideale oplossing voor uw tuin vindt.

Laat u inspireren en adviseren over de laatste trends op het gebied van wilgentenen schuttingen!

wilgentenen-schutting-bezorgen

Bezorging

 • Van Aalsburg B.V. vervoert de producten met eigen transport.
 • Op aanvraag kunt u een track&trace code ontvangen.
 • We stemmen vooraf af (mail of tel) of het nodig is of iemand thuis is. We leveren het product altijd bij u af, niet bij de buren.
 • Levertijd is veelal in overleg binnen 3 dagen, dit is inclusief verzending.
 • We kunnen ook op zaterdag leveren.
 • De verzendkosten worden berekend op de afstand die gereden moet worden. Bekijk hoe de verzendkosten er voor u uitzien in de tabel!