Nieuw wilgen seizoen weer gestart! Verse wilgentenen weer volop beschikbaar.

Levende knotwilg

Zelf een wilg in uw tuin? Dat kan. Knotwilgen zijn een lust voor het oog. Op veel oude tekeningen en schilderijen is de wilg te bewonderen. Rembrandt etste Hieronymus bij de knotwilg. En Van Gogh legde het accent op de driehoekige knot. Bijzonder. Echt iets voor u.

Onze wilgenstekken groeien binnen enkele jaren tot een wilg van enkele meters. Ook in uw tuin. Let wel op de juiste periode en zorg voor voldoende water.

Wilgen zijn een paradijs voor planten en dieren. Veel holtes, warrige takken, onbereikbare plekjes en ruwe schors. Veel mossen en varens, die zich op de boom goed thuisvoelen. Ideaal voor nesten slaapplaatsen. Echt Nederlands.

*klik op gewenste optie voor detailinformatie

2,90726,00

Wissen

Al meer dan 50 jaar vertrouwd door duizenden klanten

45 klanten beoordelen ons met een 9.8

24 februari 2020

Jack en Kees belden ‘s morgens om 07.40 uur aan met de mededeling dat zij de bestelde schutting zouden komen plaatsen. Daarna werd er continue doorgewerkt tot een uurtje of 10 voor de eerste schaft. Wat een tempo hadden die mannen. Nadat de palen waren geslagen werd in nauw overleg de vorm van de schutting bepaald.

Jack en Kees legden geduldig uit wat er mogelijk was. Net na het middag uur (13.30) was de schutting klaar en werd alles opgeruimd. Er werd een schone werkplek achtergelaten.

Ten behoeve van de afrekening werd de schutting secuur opgemeten en de uiteindelijke m2 bepaald.

TOP bedrijf, TOP vakmensen, TOP schutting!!!! We zijn zeer tevreden.

10 januari 2020

Op Ameland is het niet gebruikelijk dat er ‘massieve’ schuttingen worden geplaatst. Een laag hekje of haag is meest gebruikelijk. De wilgentenenschutting van Van Aalsburg leek ons een goede tussenoplossing.

Het resultaat overtreft de verwachtingen. Het is nu winter maar we zijn ervan overtuigd dat het in de zomer, met een gevulde border, een prachtig plaatje zal zijn.

Levende knotwilg - Beens Dredging
Levende knotwilg - Zevenmorgen
Levende knotwilg - GMB
Levende knotwilg - Martens en Van Oord
Levende knotwilg - Waterschap Rivierenland

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van een wilgentenen schutting?
Onbehandeld gaat een wilgentenen schutting gemiddeld 8 à 10 jaar mee.
Wordt het doe-het-zelf pakket geleverd als complete schermen of als losse materialen?
Het doe-het-zelf pakket bestaat uit losse wilgentenen en palen. U dient de schutting zelf te vlechten.
Hoe lang ben ik bezig om mijn eigen wilgentenen schutting te vlechten?
Gemiddeld kost het één dag met 2 personen om 15 m² te vlechten.
Hoe gaat de levering in zijn werk en zijn hier extra kosten aan verbonden?

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, vervoert Van Aalsburg B.V. uw producten. Na het plaatsen van uw bestelling nemen we contact met u op om een leverdatum overeen te komen. U ontvangt geen track & trace code. De levertijd van onze producten is binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling, tenzij anders overeengekomen. Van Aalsburg levert ook op zaterdag.

De verzendkosten zijn € 0,50 per kilometer, exclusief BTW. De exacte verzendkosten worden in de webshop berekend. U hoeft geen andere extra kosten te betalen.