Kastanje palen

Onze duurzame kastanjehouten palen vormen de juiste basis voor een wilgentenen schutting of andere natuurlijke afrastering. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en diameters.

Andere afmetingen op aanvraag.

Vanaf:  6,25

 • Op voorraad Levering binnen 5 werkdagen
 • Producten van eigen kwekerij
 • Kwaliteit tegen de beste prijs
 • Vandaag besteld binnen 5 werkdagen in huis
 • Bezorging in NL, BE en DE

Omschrijving

Kastanjehout heeft een lange levensduur, een duurzaam karakter en een wat grillige vorm.

De levensduur van de palen is 15 tot 20 jaar. Het hout bevat veel looizuren en daarom is het onnodig om de levensduur te verlengen met een chemische behandeling. De palen zijn dus niet geïmpregneerd. En u hoeft zich geen zorgen te maken over chemische resten in uw grond. Wel zo duurzaam!

De wat grillige vorm van de palen versterkt de natuurlijke uitstraling van uw wilgentenen schutting of afrastering. Precies wat u zoekt!

Hoe maak je een wilgentenen schutting?
Voor een warme, natuurlijke uitstraling van uw tuin kiest u voor een wilgentenen schutting. We gebruiken wilgentakken van ca. 5 meter lang, gevlochten om kastanje palen. De wilgentenen, ook wel bleeslatten genoemd, zijn erg flexibel en ideaal voor het maken van vlechtwerk. Met de stevige 2 tot 3 cm dikke takken worden natuurlijke producten zoals een schutting, scherm of erfafscheiding gemaakt.

De takken zijn in de maanden november tot en met april het meest buigzaam. Het vlechten van een wilgentenen schutting kunt u daarom het beste in deze maanden doen. Maak de schutting direct na de ontvangst van de wilgen. Hiermee voorkomt u dat de takken uitdrogen en breken bij het vlechten.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Plus- en minpunten

 • Een natuurlijke uitstraling in uw tuin
 • Duurzaam en milieuvriendelijk
 • Lange levensduur
 • De palen zijn niet geïmpregneerd

Reviews Wilgentenenschutting.nl

Gemiddeld een 9,9 op basis van 47 beoordelingen van
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh
10
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Fijn materiaal en vriendelijke bezorging

Mooi materiaal slim gebundeld, Goeie communicatie hulpvaardig en expertise Belden me dat ik teveel had besteld voor het project De bezorger was zelf ook vlechter die tijdens het afladen nog tijd over had voor tips en een vrolijk gesprek. Hij vond het leuk dat ik met kinderen aan de slag ging om ze in aanraking te brengen met het vak Hij was duidelijk trots op zijn product en zijn werk De kinderen hadden perfect materiaal om hun moestuin bakken mee te vlechten. En het resultaat mag er zijn.

Review Wilgentenen schuttingen
10
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Hoge kwaliteit service en dienstverlening

Wij hebben inmiddels meerdere schuttingen naar grote tevredenheid laten vlechten. Van Aalsburg is een prachtig familie bedrijf dat het ambacht tot in de details beheerst. Het ter plaatse laten vlechten van een wilgentenen schutting is een prachtig ambachtelijk schouwspel.

10
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Het is nog mooier geworden dan op de foto’s te zien is.

De mannen hebben keihard gewerkt. De schutting zit er superstrak in. Prettige communicatie en met een grandioos resultaat. Het overtrof onze verwachtingen.

Wilgentenen schutting in het écht bekijken

Op onze bedrijfslocatie in Hellouw (gemeente West Betuwe) ontdekt u ons complete assortiment. Hier kunt u diverse schuttingen bekijken, zodat u de ideale oplossing voor uw tuin vindt.

Laat u inspireren en adviseren over de laatste trends op het gebied van wilgentenen schuttingen!

Bezorging

 • Van Aalsburg B.V. vervoert de producten met eigen transport.
 • Op aanvraag kunt u een track&trace code ontvangen.
 • We stemmen vooraf af (mail of tel) of het nodig is of iemand thuis is. We leveren het product altijd bij u af, niet bij de buren.
 • Levertijd is veelal in overleg binnen 5 dagen, dit is inclusief verzending.
 • We kunnen ook op zaterdag leveren.
 • De verzendkosten worden berekend op de afstand die gereden moet worden. Bekijk hoe de verzendkosten er voor u uitzien in de tabel!