Houtwal

Onze houtwal als schutting combineert natuurlijke schoonheid met functionaliteit en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige, onbehandelde wilgentenen, biedt deze schutting een authentieke uitstraling. De houtwal is te verkrijgen in verschillende hoogtes en lengtes. De houtwal vereist weinig onderhoud en verwerft na verloop van tijd een charmante, natuurlijke schutting.

De houtwal in schutting vorm is de perfecte keuze voor een duurzame, natuurlijke en esthetisch aantrekkelijke tuinomheining. Het voordeel van deze schutting is dat het zelf gemaakt kan worden of door ons worden geplaatst.

Enkel prijs op aanvraag
 • Producten van eigen kwekerij
 • Kwaliteit tegen de beste prijs
 • Vandaag besteld binnen 5 werkdagen in huis
 • Bezorging in NL, BE en DE

Omschrijving

Transformeer uw buitenruimte met onze prachtige houtwal in schutting vorm. Deze unieke schutting biedt niet alleen privacy en bescherming, maar ook een esthetisch genot. Gemaakt van duurzaam, hoogwaardig hout, straalt onze houtwal een enorme charme uit terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere wereld.

Plus- en minpunten

 • Milieuvriendelijk
 • Onderhoudsarm
 • Gemakkelijk zelf te plaatsen

Reviews Wilgentenenschutting.nl

Gemiddeld een 9,9 op basis van 61 beoordelingen van
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh
Wilgentenen schutting - sieraad in onze tuin
9
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Een sieraad in onze tuin!

We zijn blij met het mooie resultaat. Een gedegen schutting en nog mooi ook. Echt een ambacht.

10
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Het is nog mooier geworden dan op de foto’s te zien is.

De mannen hebben keihard gewerkt. De schutting zit er superstrak in. Prettige communicatie en met een grandioos resultaat. Het overtrof onze verwachtingen.

10
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Fijn materiaal en vriendelijke bezorging

Mooi materiaal slim gebundeld, Goeie communicatie hulpvaardig en expertise Belden me dat ik teveel had besteld voor het project De bezorger was zelf ook vlechter die tijdens het afladen nog tijd over had voor tips en een vrolijk gesprek. Hij vond het leuk dat ik met kinderen aan de slag ging om ze in aanraking te brengen met het vak Hij was duidelijk trots op zijn product en zijn werk De kinderen hadden perfect materiaal om hun moestuin bakken mee te vlechten. En het resultaat mag er zijn.

Wilgentenen producten in het écht bekijken

U bent van harte welkom op onze bedrijfslocatie in Hellouw (gemeente West Betuwe). Hier kunt u diverse wilgentenen producten bekijken, zodat u de ideale oplossing voor uw tuin of buitenruimte vindt.

Laat u inspireren en adviseren, wij helpen u graag!

Bezorging

 • Van Aalsburg B.V. vervoert de producten met eigen transport.
 • Op aanvraag kunt u een track&trace code ontvangen.
 • We stemmen vooraf af (mail of tel) of het nodig is of iemand thuis is. We leveren het product altijd bij u af, niet bij de buren.
 • Levertijd is veelal in overleg binnen 5 dagen, dit is inclusief verzending.
 • We kunnen ook op zaterdag leveren.
 • De verzendkosten worden berekend op basis van uw orderwaarde. Bekijk hoe de verzendkosten er voor u uitzien in de tabel!

Veelgestelde vragen

Kan de houtwal aangepast worden aan verschillende tuinstijlen?

Ja, de houtwal past naadloos in zowel moderne als landelijke tuinen. Dankzij de natuurlijke uitstraling en diverse hoogtes en lengtes kunt u de schutting perfect aanpassen aan uw tuinontwerp.

Wat zijn de voordelen van een houtwal in schutting vorm?

Onze houtwal biedt een natuurlijke uitstraling, duurzame materialen, en draagt bij aan de biodiversiteit. Het zorgt voor privacy, windbescherming en geluiddemping zonder het gevoel van een gesloten muur.