Grondboor

De grondboor is een onmisbaar stuk gereedschap voor het plaatsen van palen in de grond.

Bestel nu onze grondboor voor slechts € 22,99 (incl. btw), ook nog eens binnen 3 werkdagen geleverd. Het plaatsen van uw wilgentenen schutting wordt zo een onvergetelijke en plezierige doe-het-zelf ervaring!

 22,99

 • Op voorraad Levering binnen 5 werkdagen
 • Producten van eigen kwekerij
 • Kwaliteit tegen de beste prijs
 • Vandaag besteld binnen 5 werkdagen in huis
 • Bezorging in NL, BE en DE

Omschrijving

De handzame lengte van 125 cm en de optimale diameter van 75 mm maken deze groene grondboor bij uitstek geschikt voor enthousiaste doe-het-zelvers.

Of u nu voor het eerst een schutting installeert of een ervaren klusser bent, deze grondboor biedt de perfecte balans tussen kracht en gebruiksgemak. Met deze boor realiseert u moeiteloos nauwkeurige gaten voor uw kastanje palen, waardoor uw project soepel verloopt. Op naar een prachtige wilgentenen schutting!

Reviews Wilgentenenschutting.nl

Gemiddeld een 9,9 op basis van 61 beoordelingen van
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh
10
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Fijn materiaal en vriendelijke bezorging

Mooi materiaal slim gebundeld, Goeie communicatie hulpvaardig en expertise Belden me dat ik teveel had besteld voor het project De bezorger was zelf ook vlechter die tijdens het afladen nog tijd over had voor tips en een vrolijk gesprek. Hij vond het leuk dat ik met kinderen aan de slag ging om ze in aanraking te brengen met het vak Hij was duidelijk trots op zijn product en zijn werk De kinderen hadden perfect materiaal om hun moestuin bakken mee te vlechten. En het resultaat mag er zijn.

Review Wilgentenen schuttingen
10
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Hoge kwaliteit service en dienstverlening

Wij hebben inmiddels meerdere schuttingen naar grote tevredenheid laten vlechten. Van Aalsburg is een prachtig familie bedrijf dat het ambacht tot in de details beheerst. Het ter plaatse laten vlechten van een wilgentenen schutting is een prachtig ambachtelijk schouwspel.

Wilgentenen schutting - sieraad in onze tuin
9
Wilgentenenschuttingen - Kiyoh

Een sieraad in onze tuin!

We zijn blij met het mooie resultaat. Een gedegen schutting en nog mooi ook. Echt een ambacht.

Wilgentenen schutting in het écht bekijken

Op onze bedrijfslocatie in Hellouw (gemeente West Betuwe) ontdekt u ons complete assortiment. Hier kunt u diverse schuttingen bekijken, zodat u de ideale oplossing voor uw tuin vindt.

Laat u inspireren en adviseren over de laatste trends op het gebied van wilgentenen schuttingen!

Bezorging

 • Van Aalsburg B.V. vervoert de producten met eigen transport.
 • Op aanvraag kunt u een track&trace code ontvangen.
 • We stemmen vooraf af (mail of tel) of het nodig is of iemand thuis is. We leveren het product altijd bij u af, niet bij de buren.
 • Levertijd is veelal in overleg binnen 5 dagen, dit is inclusief verzending.
 • We kunnen ook op zaterdag leveren.
 • De verzendkosten worden berekend op de afstand die gereden moet worden. Bekijk hoe de verzendkosten er voor u uitzien in de tabel!

Montage handleiding

Ga met vertrouwen aan de slag met het zelf plaatsen van uw wilgentenen schutting. Klik op onderstaande knop om onze handleiding te downloaden en profiteer van stapsgewijze instructies die uw doe-het-zelfproject vereenvoudigen.

Met de deskundige begeleiding van Van Aalsburg wordt het realiseren van uw natuurlijke schutting een moeiteloze en lonende ervaring. Download nu en begin aan uw eigen tuintransformatie!