Nieuw wilgen seizoen weer gestart! Verse wilgentenen weer volop beschikbaar.
Gevlochten schutting

Gevlochten schutting

Een prachtig natuurproduct in uw tuin, een gevlochten schutting van wilgentenen. We vertellen u graag meer over dit mooie ambacht. Deze gevlochten schutting geeft uw tuin weer een geheel andere look dan bijvoorbeeld een houten schutting.

Deze gevlochten schuttingen worden gemaakt van wilgentakken gekweekt op Hollandse bodem, in onze eigen wilgenkwekerij. Dit is daarom een duurzaam product en wij zijn gespecialiseerd in het vlechten van deze schuttingen.

Voor de gevlochten schuttingen hebben we allerlei opties in afmetingen. Dit is geheel afhankelijk van de grootte van uw tuin en hoeveel schuttingen u wilt plaatsen. We bespreken dit goed met u van tevoren of u kunt zelf bestellen in onze webshop.

Dit wilt u toch ook in uw tuin? Lees hier meer over de wilgentenen schutting.

Gevlochten schutting - Kiwa ISO 9001
Gevlochten schutting - Kiwa ISO 14001
Gevlochten schutting - Kiwa VCA
Gevlochten schutting - Erkend leerbedrijf
Gevlochten schutting - SIKB Bodembeheer
Gevlochten schutting - FSC
Gevlochten schutting - C02 prestatieladder

Een stevige keuze

Met een gevlochten schutting van wilgentenen zit u altijd goed. Uw tuin behoudt de natuurlijke uitstraling, geeft hieraan extra dimensie en daarnaast zijn deze schuttingen enorm sterk.

De wilgentakken vlechten wij tussen houten palen door. Vervolgens drogen deze uit door de weersomstandigheden en worden ze taai en sterk. Hierdoor is uw gevlochten schutting enorm stevig en bestand tegen heel veel mogelijke omstandigheden.

Omdat de schutting is gevlochten is het geheel al steviger dan een houten schutting. De wilgentakken zijn met elkaar verweven tot één geheel.

Gevlochten schutting - Een stevige keuze

De realisatie

U heeft twee opties om de gevlochten schutting in uw tuin te realiseren. Onze specialisten komen graag ter plaatse uw schutting van wilgentenen vlechten, waarbij u getuige bent van het ambacht wat wij hier toepassen.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw schutting zelf te vlechten. U kunt dan alle producten zelf bestellen in onze webshop, waaronder een doe-het-zelf pakket. Uw gevlochten schutting realiseren is niet zo moeilijk als u misschien denkt.

Maar als u dit niet ziet zitten komen we dit uiteraard graag voor u doen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op als u meer informatie wilt.

Gevlochten schutting - De realisatie

Waarom u kiest voor een gevlochten schutting

Als u graag een natuurlijke omheining wilt voor uw tuin is de gevlochten schutting van wilgentenen een uitstekende keuze. U kiest voor duurzaamheid, het staat goed in iedere tuin en we hebben diverse afmetingen. Daarnaast kunt u de schuttingen laten vlechten door onze specialisten of u kunt hiermee zelf aan de slag gaan. De keuze is aan u, maar wij denken uiteraard graag met u mee wat passend is.

Gevlochten schutting - Waarom u kiest voor een gevlochten schutting

Kies voor een gevlochten schutting

Kwaliteit, duurzaamheid en van eigen bodem

Wilt u zelf zo'n gevlochten schutting in uw tuin? Kijk verder in onze webshop voor alle benodigde materialen en ga aan de slag.

U kunt de materialen bij ons afhalen of binnen 3 dagen laten thuisbezorgen.

De Gevlochten schutting liever laten plaatsen?

Ook dat is mogelijk! De medewerkers van Van Aalsburg B.V. plaatsen uw natuurlijke afscheiding of omheining van wilgentenen in één dag. We vlechten de schutting bij u op locatie.

U bepaalt de vorm en de hoogte van de schutting en wij gaan voor u aan de slag.

Al meer dan 50 jaar vertrouwd door duizenden klanten

16 klanten beoordelen ons met een 9.8

24 februari 2020

Jack en Kees belden ‘s morgens om 07.40 uur aan met de mededeling dat zij de bestelde schutting zouden komen plaatsen. Daarna werd er continue doorgewerkt tot een uurtje of 10 voor de eerste schaft. Wat een tempo hadden die mannen. Nadat de palen waren geslagen werd in nauw overleg de vorm van de schutting bepaald.

Jack en Kees legden geduldig uit wat er mogelijk was. Net na het middag uur (13.30) was de schutting klaar en werd alles opgeruimd. Er werd een schone werkplek achtergelaten.

Ten behoeve van de afrekening werd de schutting secuur opgemeten en de uiteindelijke m2 bepaald.

TOP bedrijf, TOP vakmensen, TOP schutting!!!! We zijn zeer tevreden.

10 januari 2020

Op Ameland is het niet gebruikelijk dat er ‘massieve’ schuttingen worden geplaatst. Een laag hekje of haag is meest gebruikelijk. De wilgentenenschutting van Van Aalsburg leek ons een goede tussenoplossing.

Het resultaat overtreft de verwachtingen. Het is nu winter maar we zijn ervan overtuigd dat het in de zomer, met een gevulde border, een prachtig plaatje zal zijn.

Gevlochten schutting - Herbosch-Kiere
Gevlochten schutting - Jan de Nul
Gevlochten schutting - Boskalis
Gevlochten schutting - Waterschap Scheldestromen
Gevlochten schutting - Deme

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van een wilgentenen schutting?
Onbehandeld gaat een wilgentenen schutting gemiddeld 8 à 10 jaar mee.
Wordt het doe-het-zelf pakket geleverd als complete schermen of als losse materialen?
Het doe-het-zelf pakket bestaat uit losse wilgentenen en palen. U dient de schutting zelf te vlechten.
Hoe lang ben ik bezig om mijn eigen wilgentenen schutting te vlechten?
Gemiddeld kost het één dag met 2 personen om 15 m² te vlechten.
Hoe gaat de levering in zijn werk en zijn hier extra kosten aan verbonden?

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, vervoert Van Aalsburg B.V. uw producten. Na het plaatsen van uw bestelling nemen we contact met u op om een leverdatum overeen te komen. U ontvangt geen track & trace code. De levertijd van onze producten is binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling, tenzij anders overeengekomen. Van Aalsburg levert ook op zaterdag.

De verzendkosten zijn € 0,50 per kilometer, exclusief BTW. De exacte verzendkosten worden in de webshop berekend. U hoeft geen andere extra kosten te betalen.