Gevlochten schutting

Een prachtig natuurproduct in uw tuin, een gevlochten schutting van wilgentenen. We vertellen u graag meer over dit mooie ambacht. Deze gevlochten schutting geeft uw tuin weer een geheel andere look dan bijvoorbeeld een houten schutting.

Gevlochten schutting - header

Deze gevlochten schuttingen worden gemaakt van wilgentakken gekweekt op Hollandse bodem, in onze eigen wilgenkwekerij. Dit is daarom een duurzaam product en wij zijn gespecialiseerd in het vlechten van deze schuttingen.

Voor de gevlochten schuttingen hebben we allerlei opties in afmetingen. Dit is geheel afhankelijk van de grootte van uw tuin en hoeveel schuttingen u wilt plaatsen. We bespreken dit goed met u van tevoren of u kunt zelf bestellen in onze webshop.

Dit wilt u toch ook in uw tuin? Lees hier meer over de wilgentenen schutting.

Gevlochten schutting - content

Een stevige keuze

Met een gevlochten schutting van wilgentenen zit u altijd goed. Uw tuin behoudt de natuurlijke uitstraling, geeft hieraan extra dimensie en daarnaast zijn deze schuttingen enorm sterk.

De wilgentakken vlechten wij tussen houten palen door. Vervolgens drogen deze uit door de weersomstandigheden en worden ze taai en sterk. Hierdoor is uw gevlochten schutting enorm stevig en bestand tegen heel veel mogelijke omstandigheden.

Omdat de schutting is gevlochten is het geheel al steviger dan een houten schutting. De wilgentakken zijn met elkaar verweven tot één geheel.

De realisatie

U heeft twee opties om de gevlochten schutting in uw tuin te realiseren. Onze specialisten komen graag ter plaatse uw schutting van wilgentenen vlechten, waarbij u getuige bent van het ambacht wat wij hier toepassen.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw schutting zelf te vlechten. U kunt dan alle producten zelf bestellen in onze webshop, waaronder een doe-het-zelf pakket. Uw gevlochten schutting realiseren is niet zo moeilijk als u misschien denkt.

Maar als u dit niet ziet zitten komen we dit uiteraard graag voor u doen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op als u meer informatie wilt.

Gevlochten schutting - project

Waarom u kiest voor een gevlochten schutting

Als u graag een natuurlijke omheining wilt voor uw tuin is de gevlochten schutting van wilgentenen een uitstekende keuze. U kiest voor duurzaamheid, het staat goed in iedere tuin en we hebben diverse afmetingen. Daarnaast kunt u de schuttingen laten vlechten door onze specialisten of u kunt hiermee zelf aan de slag gaan. De keuze is aan u, maar wij denken uiteraard graag met u mee wat passend is.

Kies voor een gevlochten schutting

Kwaliteit, duurzaamheid en van eigen bodem

Wilt u zelf zo’n gevlochten schutting in uw tuin? Kijk verder in onze webshop voor alle benodigde materialen en ga aan de slag.

U kunt de materialen bij ons afhalen of binnen 3 dagen laten thuisbezorgen.

De gevlochten schutting liever laten plaatsen?

Ook dat is mogelijk! De medewerkers van Van Aalsburg B.V. plaatsen uw natuurlijke afscheiding of omheining van wilgentenen in één dag. We vlechten de schutting bij u op locatie.

U bepaalt de vorm en de hoogte van de schutting en wij gaan voor u aan de slag.

Terug naar overzicht